آخرین خبر از سرنوشت امام موسی صدر
» جزئیات دیدار احمدی نژاد و مرسی ( 1391/6/9 )
» احمدی‌نژاد ریاست جلسه «نم» را به نوری مالكی سپرد ( 1391/6/9 )
» پیام کتبی پادشاه عربستان به مقام های ایرانی ( 1391/6/9 )
» هاشمی: برنامه حذف یاران انقلاب ادامه دارد ( 1391/6/8 )
» حاشیه‌های ملاقات رسمی بان‌كی‌مون با رییس مجلس در بهارستان ( 1391/6/8 )
» 200 كماندوی انگلیسی به همراه نیروهای ام.آی.6 و سیا وارد سوریه شدند ( 1391/6/8 )
» رئیس‌جمهور کره شمالی به ایران آمد ( 1391/6/8 )
» مرز ايران با شمال عراق بسته شد ( 1391/6/7 )
» پیشنهاد تشکیل «ستاد فراقوه‌ای» یا ارسال سیگنال برای بحرانی نشان دادن شرایط داخلی!؟ ( 1391/5/28 )
» واکنش کاخ سفید به سخنان احمدی‌نژاد ( 1391/5/28 )
» پاسخ ایران به بحرین درباره بازگشت سفیر پاسخ ایران به بحرین ( 1391/5/28 )
» حمله به سفارت روسیه در انگلیس ( 1391/5/28 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان سالک و زارعی نواب اول و دوم رئیس حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شد ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از آزادگان کشور: زائده دروغین و جعلی صهیونیس ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان احمدی‌نژاد در دیدار با رییس جمهور ترکیه مطرح کرد انتقاد از مواضع ضد سوری بر ( 1391/5/26 )
» حاشیه های مراسم افتتاحیه اجلاس فوق العاده سران كشورهای اسلامی ( 1391/5/26 )
» دمشق خبر سقوط يك فروند جنگنده سوری را تاييد كرد ( 1391/5/26 )
» بيانيه ارتش به مناسبت روز قدس ( 1391/5/26 )
» بورس 7 تا 11 شهریور تعطیل است ( 1391/5/26 )
» بهنوش بختیاری هم خواننده شد! ( 1391/5/25 )

آخرین خبر از سرنوشت امام موسی صدر

, 14:35 | نويسنده : aysoda |

دسته بندی : <-PostCategory->


محمد بشیر الخضار، دادستان كل نظامی رژیم معمر قذافی، رهبر فراری لیبی و عضو سابق دادگاه عالی لیبی در گفت‌وگو با روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط گفت: قذافی، "ابراهیم البشاری"، وزیر امور خارجه اسبق و رئیس اسبق سازمان اطلاعات لیبی و "ابراهیم بكار"، وزیر دادگستری اسبق لیبی را كشت، چراكه این دو اطلاعات زیادی از قذافی داشتند كه باقی ماندن وی در قدرت را تهدید می‌كرد.

این مسئول سابق حقوقی لیبی كه پست‌های متعددی داشته و مهم‌ترین آن مشاور حقوقی بازپرس كل نیروهای مسلح لیبی برای سال‌های متمادی بود، هم‌چنین تاكید كرد كه شاهد واقعه زندان ابوسلیم بوده كه در سال 1996، نزدیك به 1200 تن از مخالفان قذافی و طرفداران آزادی بیان در آن به قتل رسیدند و در گورهای دسته جمعی در محوطه زندان یا حومه طرابلس دفن شدند.

وی هم‌چنین مدعی است كه امام موسی صدر، موسس جنبش امل در جنوب لبنان در آخرین سفرش به لیبی در سال 1978 كشته شده است.

الخضار گفت: كشته شدن امام موسی صدر بعد از جر و بحث لفظی وی با قذافی صورت گرفت، او قذافی را كافر خواند و نزدیك بود كه قذافی او را بزند.

وی كه به عنوان مشاور حقوقی وزارت دفاع لیبی مدت 25 سال خدمت كرده است، تاكید كرد: در طول زمامداری قذافی، جسد امام موسی صدر ابتدا در شهر سرت، زادگاه قذافی دفن شد و بعد از آن جسدش را به شهر سبها و از آنجا به مكان دیگر منتقل كردند.

این مقام سابق حكومت قذافی درباره رابطه‌اش با پرونده امام موسی صدر گفت: من هیچ رابطه‌ای با این موضوع ندارم و تنها رئیس دادستانی طرابلس در زمانی بودم كه به من دستور تحقیق درباره این پرونده داده شد.

الخضار درباره سرنوشت امام موسی صدر تاكید كرد: امام موسی صدر برنامه‌های خارجی و داخلی داشت و روزی كه كشته شد با قذافی دیدار داشت. این دیدار بسیار پر برخورد و شاهد جر و بحث زیادی بود. امام موسی صدر به قذافی گفت كه كافر است و بحث و جدل آنها پنج ساعت طول كشید.

وی درباره اینكه چه كسی این داستان را برای وی تعریف كرده، گفت: نگهبانان، ما گروهی به نام "گردان" داریم كه برخی از آنان زنده هستند و آنها این داستان را برای ما تعریف كردند و این درگیری در چادر قذافی و در حضور نگهبانان صورت گرفت.

وی درباره تحولات جدید درخصوص پرونده امام موسی صدر گفت: ما اخیرا جسد یكی از همراهان امام موسی صدر را پیدا كرده‌ایم، دقیقا نمی‌دانیم متعلق به چه كسی است و آن را در داخل یك سردخانه در بندر طرابلس یافته‌ایم. در این سردخانه جسد افراد متعدد و برجسته‌ای وجود داشت كه ظرف چند روز آینده آنها را افشا خواهیم كرد. من احتمال می‌دهم كه آن جسد "بدرالدین یعقوب"، یكی از همراهان امام موسی صدر بوده كه چون فرد مهمی نبوده وی را كشته و در آنجا گذاشته‌اند. اما جسد اشخاص مهم را در گورهای مختلف پنهان كردند.

این دادستان لیبایی درباره اینكه آیا می‌داند چه كسی لباس‌های امام موسی را به ایتالیا برد، جواب داد: همه می‌دانند، شورای ملی انتقالی لیبی هم می‌داند، كسی كه لباس‌های امام موسی صدر را به ایتالیا برد و در هتل گذاشت معاون مدیر امنیت داخلی رژیم قذافی بود.

وی در ادامه درباره جزئیات واقعه زندان ابوسلیم، كه مخالفان قذافی در آن نگهداری می‌شدند و انقلابیون در جریان تحولات اخیر تعدادی از آنها را آزاد كردند، گفت: زمانی كه این پرونده را برعهده گرفتم، چیز زیادی از این پرونده نمی‌دانستم و پرونده بسیار پیچیده بود. این پرونده مربوط به گروهی بود كه از زندان فرار كرده بودند و دست‌كم چهار تا 10 نفر آنها جان خود را از دست داده بودند.

مهم‌ترین اعضای این پرونده "عبدالحفیظ غوقه" و "فتحی تربل" بودند كه یكی از آنها از اعضای شورای ملی انتقالی لیبی و معاون رئیس شوراست و دیگری نیز همچنان وكیل است. زمانی كه بررسی این پرونده را برعهده گرفتم اطلاعی درباره آن نداشتم و به مصر آمدم و از برخی سازمان‌های مطبوعاتی، برخی اخبار رسانه‌ای درباره این پرونده را گرفته و مطالعه كرده‌ام.

وی درباره این پرونده گفت كه زندانیان این زندان تنها به خاطر آزادی بیان و اینكه می‌خواستند نظر خودشان را بگویند، زندانی شده بودند. آنها خواستار حقوق خود و بهبود اوضاع‌شان شده بودند، البته برخی از این زندانیان از سوی گروه 17 فوریه یعنی انقلابیون آزاد شدند. در روزهای 27 و 28 فوریه كشتار دسته جمعی از سوی نظام قذافی صورت گرفت كه طی آن 1267 تن كشته شدند. اما اینكه چه كسی دستور تیراندازی داد، مشخص بود كه معمر قذافی از آن اطلاع داشت. البته دستور كتبی در این زمینه صادر نكرد، تنها از طریق مكالمات تلفنی قذافی و عبدالله السنوسی، رئیس سازمان اطلاعات لیبی این دستور صادر شده بود.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->