رد پای مشايی در پرونده اختلاس بزرگ
» جزئیات دیدار احمدی نژاد و مرسی ( 1391/6/9 )
» احمدی‌نژاد ریاست جلسه «نم» را به نوری مالكی سپرد ( 1391/6/9 )
» پیام کتبی پادشاه عربستان به مقام های ایرانی ( 1391/6/9 )
» هاشمی: برنامه حذف یاران انقلاب ادامه دارد ( 1391/6/8 )
» حاشیه‌های ملاقات رسمی بان‌كی‌مون با رییس مجلس در بهارستان ( 1391/6/8 )
» 200 كماندوی انگلیسی به همراه نیروهای ام.آی.6 و سیا وارد سوریه شدند ( 1391/6/8 )
» رئیس‌جمهور کره شمالی به ایران آمد ( 1391/6/8 )
» مرز ايران با شمال عراق بسته شد ( 1391/6/7 )
» پیشنهاد تشکیل «ستاد فراقوه‌ای» یا ارسال سیگنال برای بحرانی نشان دادن شرایط داخلی!؟ ( 1391/5/28 )
» واکنش کاخ سفید به سخنان احمدی‌نژاد ( 1391/5/28 )
» پاسخ ایران به بحرین درباره بازگشت سفیر پاسخ ایران به بحرین ( 1391/5/28 )
» حمله به سفارت روسیه در انگلیس ( 1391/5/28 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان سالک و زارعی نواب اول و دوم رئیس حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شد ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از آزادگان کشور: زائده دروغین و جعلی صهیونیس ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان احمدی‌نژاد در دیدار با رییس جمهور ترکیه مطرح کرد انتقاد از مواضع ضد سوری بر ( 1391/5/26 )
» حاشیه های مراسم افتتاحیه اجلاس فوق العاده سران كشورهای اسلامی ( 1391/5/26 )
» دمشق خبر سقوط يك فروند جنگنده سوری را تاييد كرد ( 1391/5/26 )
» بيانيه ارتش به مناسبت روز قدس ( 1391/5/26 )
» بورس 7 تا 11 شهریور تعطیل است ( 1391/5/26 )
» بهنوش بختیاری هم خواننده شد! ( 1391/5/25 )

رد پای مشايی در پرونده اختلاس بزرگ

, 20:28 | نويسنده : aysoda | نظر بدهید

دسته بندی : <-PostCategory->


تهران امروز: بزرگ‌ترین اختلاس بانكی كشور هر روز ابعاد تازه‌تری به خود می‌گیرد و جزئیات تكان‌دهنده‌تری از آن منتشر می‌شود.
پیش از این سوالات بی‌پاسخ اختلاس بزرگ را مطرح كرد كه رفته رفته برای تعدادی از آن‌ها پاسخ‌هایی یافت می‌شود البته این پاسخ‌ها نه به طور شفاف و از زبان مدیران بانكی كه از گوشه و كنار و به طور درگوشی توسط خود رسانه‌ها كشف می‌شود.
پس از طرح احتمال وجود ردپای سیاسی در این ماجرا، روز گذشته سایت مشرق نامه‌ای از رئیس دفتر رئیس‌جمهور به وزرای اقتصاد و راه منتشر كرد كه اسفندیار رحیم‌مشایی در آن از این دو وزیر خواسته است شركت فولاد خوزستان به شركتی از گروه آریا (متهم اصلی اختلاس بزرگ) واگذار شود.
با انتشار این نامه گمانه‌ها از ارتباط این گروه به جریان خاص درون دولت قوت بیشتری گرفته است. ابهام دیگر بر سخنان مدیرعامل بانك صادرات وارد شده بود كه كارشناسان بانكی امكان چنین اختلاس بزرگی را با جعل سند غیرممكن دانسته بودند. جهرمی جعل اسناد را عامل اختلاس عنوان كرده بود اما فعالان بانكی اذعان داشتند كه كار به همین سادگی نبوده و ریشه عمیق‌تری داشته است. این ابهام نیز شاید با كشف دقیق‌تر ارتباطات اختلاس‌كنندگان در بانك و رابطه آن‌ها با مقامات بالاتر، قابل رفع باشد و كلیدی باشد برای حل معمای اختلاس بزرگ. سوال دیگری كه ذهن اهالی اقتصاد را به خود مشغول كرده، این است كه چه مقدار از این پول از كشور خارج شده است؟ یك منبع آگاه در گفت‌وگو با تهران امروز اعلام كرد كه حدود دو سوم مبلغ كل یعنی حدود 2 هزار میلیارد تومان آن از كشور خارج شده است.
با وجود كشف برخی از این ابهامات اما همچنان پیچیدگی‌های زیادی در این پرونده وجود دارد. در این روزها برخی اطلاعات شركت‌های زیر‌مجموعه گروه آریا منتشر شده است كه نكته مهم آن نحوه ارتباط آن‌ها با دولت در اجرای پروژه‌های دولتی و واگذاری برخی شركت‌های دولتی به این گروه است.


ابهام بزرگتر كه همچنان پابرجاست نحوه برخورد مدیران بانكی با این موضوع است. شاید اگر چنین اتفاقی در كشوری دیگر كه به اندازه ما داعیه مبارزه با فساد اقتصادی ندارد هم رخ می‌داد كار به استعفای دسته‌جمعی می‌رسید اما مدیران بانكی كشور این روزها بیشتر درگیر پاسكاری توپ اختلاس به زمین دیگری هستند تا استعفا یا حتی عذرخواهی رسمی. سندی كه روزگذشته منتشر شد نشان می‌دهد كه اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در نامه‌ای به وزرای اقتصاد و راه خواستار تسریع در واگذاری سهام شرکت فولاد خوزستان به گروه امیر منصور آریا كه از آن به‌عنوان عامل اصلی اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی یاد می‌شود، شده است. در نامه مورخ 7 مهر سال 1389 خطاب به دو وزیر اقتصاد و راه کابینه چنین آمده است: «به پیوست تصویر نامه شماره 10205/ص20 مورخ

2/ 7/ 1389 شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن درخصوص آمادگی خرید 50 و نیم درصد از سهام شرکت فولاد خوزستان ارسال می‌شود. حسب موافقت ریاست محترم جمهوری خواهشمند است دستور فرمائید ضمن تسریع اقدام مساعد را به عمل آورند.» بر اساس این نامه سهام شرکت فولاد خوزستان بدون برگزاری تشریفات قانونی مزایده به گروه امیر منصورآریا در قالب شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه راه آهن( تراورس) واگذار می شود. این گزارش حاكی است كه آقای «الف» در جریان واگذاری‌های سازمان خصوصی‌سازی و در حركتی كاملا مشكوك توانست شركت تراورس كه از مهمترین شركت‌های پیمانكار در عرصه راه آهن كشور است را خریداری كند. سوالی كه مسئولان سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد باید به آن پاسخ دهند این است كه چگونه و با چه توجیهی بزرگترین شركت راه‌آهن كشور را به این گروه واگذار كرده اند. شركت تراورس به صورت 10 ساله به امیر منصور خسروی و به قیمت 120 میلیارد تومان واگذار شد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->