» جزئیات دیدار احمدی نژاد و مرسی ( 1391/6/9 )
» احمدی‌نژاد ریاست جلسه «نم» را به نوری مالكی سپرد ( 1391/6/9 )
» پیام کتبی پادشاه عربستان به مقام های ایرانی ( 1391/6/9 )
» هاشمی: برنامه حذف یاران انقلاب ادامه دارد ( 1391/6/8 )
» حاشیه‌های ملاقات رسمی بان‌كی‌مون با رییس مجلس در بهارستان ( 1391/6/8 )
» 200 كماندوی انگلیسی به همراه نیروهای ام.آی.6 و سیا وارد سوریه شدند ( 1391/6/8 )
» رئیس‌جمهور کره شمالی به ایران آمد ( 1391/6/8 )
» مرز ايران با شمال عراق بسته شد ( 1391/6/7 )
» پیشنهاد تشکیل «ستاد فراقوه‌ای» یا ارسال سیگنال برای بحرانی نشان دادن شرایط داخلی!؟ ( 1391/5/28 )
» واکنش کاخ سفید به سخنان احمدی‌نژاد ( 1391/5/28 )
» پاسخ ایران به بحرین درباره بازگشت سفیر پاسخ ایران به بحرین ( 1391/5/28 )
» حمله به سفارت روسیه در انگلیس ( 1391/5/28 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان سالک و زارعی نواب اول و دوم رئیس حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شد ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از آزادگان کشور: زائده دروغین و جعلی صهیونیس ( 1391/5/26 )
» نسخه چاپيارسال به دوستان احمدی‌نژاد در دیدار با رییس جمهور ترکیه مطرح کرد انتقاد از مواضع ضد سوری بر ( 1391/5/26 )
» حاشیه های مراسم افتتاحیه اجلاس فوق العاده سران كشورهای اسلامی ( 1391/5/26 )
» دمشق خبر سقوط يك فروند جنگنده سوری را تاييد كرد ( 1391/5/26 )
» بيانيه ارتش به مناسبت روز قدس ( 1391/5/26 )
» بورس 7 تا 11 شهریور تعطیل است ( 1391/5/26 )
» بهنوش بختیاری هم خواننده شد! ( 1391/5/25 )

, 11:24 | نويسنده : aysoda |

دسته بندی : <-PostCategory->


جنجالی‌ترین بخش از سخنان امروز رئیس‌جمهور در ورزشگاه تختی اردبیل مربوط به واكنش او به سوء استفاده و اختلاس بی‌سابقه از شبكه بانكی كشور بود كه پس از گذشت یك ماه و نیم از كشف این فساد از سوی وزارت اطلاعات، وی سرانجام موضع دیرهنگام و توأم با منت خود را اعلام كرد.

احمدی‌نژاد البته پیش از ورود به این بحث، با یادآوری اجرای هدفمندی یارانه‌ها، به افرادی اشاره كرد كه در این زمینه مانع‌تراشی و كارشكنی می‌كنند، بازار را تحریك می‌كنند و اطلاعات غلط به مردم می‌دهند تا اجرای این طرح زمین بخورد.

وی سپس اظهارات اخیر خود در مورد امكان سه برابر شدن یارانه‌های پرداختی به مردم را نیز تكرار كرد و افزود: «من در جایی گفتم كه ایمان دارم كه می‌توان سه برابر مقدار فعلی یارانه را به مردم داد؛ اما برخی ناراحتند و نمی‌خواهند كه در گام‌های بعدی این طرح اجرا شود. اگر در اجرای این طرح مشكلی هم ایجاد شده، بیایید آن را با هم حل كنیم. یك دولت آمده است و این كار بزرگ را انجام داده است، حالا اگر در گوشه‌ای مشكلی ایجاد شده، باید در پی حل آن باشیم. برخی سودشان در هدفمند نشدن یارانه‌هاست. زمانی بود كه حواله‌های بنزین می‌گرفتند و بجای این‌كه آن را در جای خود مصرف كنند، این حواله‌ها سر از خلیج‌فارس درمی‌آورد و به صورت قاچاق از كشور خارج می‌شد در حالی‌كه اینها مال مردم بود.»

اجرای طرح بزرگ هدفمندی یارانه‌ها كه در واقع جلوگیری از توزیع ناعادلانه منابع و هرزرفت منابع ملی است، اقدام شجاعانه‌ای بود كه مردم نیز برای اجرای آن كمال همراهی را كردند و دولت نیز توانست با برنامه‌ریزی و جلب اعتماد عمومی به‌نحوی كار را مدیریت كند كه پیش‌بینی‌ها در مورد تورم 40 درصدی و 70 درصدی غلط از آب دربیاد.

با این حال، غلط درآمدن این پیش‌بینی‌ها به معنای این نیست كه در اجرای این طرح مشكلی وجود ندارد، به‌طوری كه احتمالاً‌خود آقای احمدی‌نژاد نیز وجود نقاط ضعف متعدد به‌ویژه در بخش تولید و صنعت را تأیید می‌كند، بنابراین، راه حل مواجهه با این شبهات، بیان مطالبی كه بوی فرافكنی از آن‌ها می‌آید، نیست، بلكه دولت باید ضعف‌ها را برطرف كند و به شبهات نیز پاسخ دهد. مردم نیز تفاوت حرف با عمل را متوجه می‌شوند.

رئیس‌جمهور پس از بیان این نكات در مورد هدفمندی پس از گذشت یك ماه و نیم از كشف و 10 روز از علنی شدن اخبار اختلاس بزرگ در شبكه بانكی كشور بالاخره به سخن آمد اما به‌جای آنكه به‌دلیل رخ دادن این فساد در زیرمجموعه دولت از مردم عذرخواهی كند و مدعی شماره یك برخورد و ریشه‌كنی این ماجرا باشد، از جریان‌هایی نام برد كه می‌خواهند با منسوب كردن این فساد به پاك‌ترین دولت، رد مفسدان اصلی را گم كنند و به قوه قضائیه گفت این افراد را شناسایی و به او معرفی كند.

وی در اظهارات خود، ماجرای قرارداد كرسنت را نیز یادآوری كرد تا از آن به‌عنوان یك نمونه یاد كرده باشد كه دولت خود یك موضوع فساد را كشف و پیگیری كرده اما افراد و رسانه‌های خاص آن را به دولت منتسب كرده‌اند. وی در این زمینه گفت كه قبل از دولت نهم قرارداد گازی به نام كرسنت نوشته شد كه می خواستند گاز را به قیمت مفت بفروشند اما مرحوم كردان این فساد را كشف كرد. احمدی‌نژاد به روزنامه كیهان نیز حمله كرد (بدون نام بردن) و گفت كه این روزنامه برای گم كردن رد مفسدان اصلی، كردان را كه خود سوء استفاده را كشف كرده بود، متهم كرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینكه "برخی آقازاده ها آن قرارداد را منعقد كردند"، عنوان كرد: مرحوم كردان نماینده ما در نفت نزد من آمد و گفت كه در این قرارداد، گاز به قیمت مفت فروخته شده است. رییس قوه مجریه با بیان اینكه گروهی در این قرارداد، ملت را فروختند، آنان را برای سوء استفاده 100 میلیون دلاری و نادیده گرفتن ملت سرزنش كرد.

این اظهارات در حالی امروز از سوی آقای احمدی‌نژاد بیان شد كه با توجه به شعارهای او در زمینه فساد ستیزی، منش شخصی وی و خاستگاه ضد فساد دولت كه بر اساس همین شعارها از مردم در سال‌های 84 و 88 رأی گرفت، انتظار می‌رفت كه وی با همان حرارتی كه در سال‌های دولت نهم در سفرهای استانی‌اش خطاب به مفسدان اقتصادی می‌گفت كه "شیلنگ منابع ملی را از دهان آن‌ها بیرون می‌كشیم"، اكنون نیز بی‌رحمانه به روی فسادی كه احساسات عمومی را جریحه‌دار كرده، تیغ می‌كشید و از مردم نیز صادقانه به‌دلیل سهل‌انگاری شبكه بانكی كشور عذرخواهی می‌كرد نه اینكه با توجیه‌های متعدد از سایر پرونده‌های فساد قرینه بیاورد.

رئیس‌جمهور حدود دو ماه پیش در نامهای به وزیر علوم با استناد به آنچه كه شنیده‌های خود خواند، خواستار توقف طرح تفكیك جنسیتی در دانشگاه‌ها شد و این نامه را به رسانه‌ها داد، آیا نباید بعد از یك ماه و نیم از كشف این سوء استفاده بی‌سابقه، دو خط نامه در توبیخ خاطیان دولتی این ماجرا به رسانه‌ها می‌آمد؟ مگر آقای احمدی‌نژاد در ماجرای موسوم به تخلف بیمه ایران و در حالی كه رقم مورد ادعای سوء استفاده در آن، حدود 60 میلیارد تومان عنوان شده بود، یك شبكه مدیران بیمه ایران را بركنار نكرد.

عمده دلسوزان انقلاب و دولت با رصد نشانه‌های آشكار انحراف گفتمانی در دولت دهم پیش‌بینی تسری آن به سایر حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و بروز چنین مفاسدی را نیز در دولت می‌كردند. مواردی مانند هزینه‌های بی‌حساب و كتاب در شورای ایرانیان خارج از كشور، پروژه هتل‌های كیش و توصیه نامه‌های متعدد مشایی برای محمد سعید العقیلی كه احمدی‌نژاد سال 85 از او به‌عنوان مفسد اقتصادی یاد كرده بود، تأسیس بانك‌های خصوصی با سرمایه‌های مشكوك از نشانه‌های نفوذ جریان انحرافی به گلوگاه‌های اقتصادی كشور بود.

در مورد همین بانك آریا كه رئیس‌جمهور امروز اطلاع داد قبلا به رئیس بانك مركزی بر اساس گزارش‌هایی كه به ریاست جمهوری رسیده بوده،‌ تذكر داده است، بد نیست صورت جلسه هیئت دولت در شهریور 89 كه سرمایه اولیه 200 میلیارد تومانی این بانك برخلاف مصوبه اردیبهشت 89 همین هیئت وزیران كه تأكید كرده بود سرمایه اولیه باید 400 میلیارد تومان باشد، مجددا مرور شود.

رئیس‌جمهور عصر امروز در خلخال گفت: «دولت برای اینکه بتواند اموال این افراد را بلوکه کند، قرار شد بی سر و سدا این اموال شناسایی و مسدود کند و بعد خبر آن اعلام شود؛ حال یکی خبر را زودتر داد و بعد عده‌ای گفتند جلوی این اقدامات را گرفتیم که دست‌شان درد نکند اما یک باره دیدیم قلم‌های خبیث برای فراری دادن مجرمین پشت‌پرده شروع به متهم کردن خود دولت کردند و پاک‌ترین فرزندان ملت را در دولت متهم کردند و باید گفت این فریادها، فریادهای مقابله عدالت و پاکی است.» در عین حال، روز گذشته سندی منتشر شد كه بر مبنای آن، اسفندیار رحیم مشایی به وزیران اقتصاد و راه برای واگذاری شركت تراوس آن‌هم خارج از مناقصه و با استناد آن به دستور رئیس‌جمهور نامه نوشته بود. آیا منظور احمدی‌نژاد از پاك‌ترین فرزندان ملت و پشت پرده‌ها همین مسئله است!

آقای احمدی‌نژاد در اظهارات خود با بیان اینكه این اتفاق در یك بانك كه خصوصی شده، رخ داده، به‌نحوی القا كرد كه اختلاس بزرگ ارتباطی با دولت ندارد. این در حالی است كه دولت مسئول نظارت بر شبكه بانكی كشور است و مدیرعامل بانك خاطی نیز وزیر كار دولت نهم بوده و در دولت دهم نیز مورد حمایت ویژه معاون اول رئیس‌جمهور بوده و هست. همچنین ده‌ها خلاف و فساد اقتصادی رخ داده در این سوء استفاده بی‌سابقه با امضاهای مقام‌های دولتی بوده است.

اگر در پشت این فساد بزرگ، یك اراده سیاسی نباشد -كه البته بعید است- نشانه تعطیل بودن بعد نظارتی به‌عنوان مهم‌ترین ابزار جلوگیری از فساد در دولت است و این یعنی شعارهای ضد فساد عمدتاً‌ در سطح شعار است و چنانچه اراده سیاسی نیز به این فساد ضمیمه است، منشأ این فرافكنی‌ها برای مردم روشن می‌شود.

آیا اگر آقای رئیس‌جمهور اجازه می‌داد كه به پرونده‌های مطرح در مورد آقایان رحیمی و بقایی رسیدگی شود، كلونی‌های فساد به این نتیجه نمی‌رسیدند كه نزدیك‌ترین افراد در این دولت نیز مصونیت ویژه ندارند؟ بنابراین، این جرأت را پیدا نمی‌كردند كه اینچنین با دولت برآمده از شعارهای عدالت‌خواهانه و ضد فساد بازی كنند.

رئیس‌جمهور در بخشی از سخنان خود مواردی در مورد قرارداد كرسنت نیز بیان كرد كه اگرچه به نظر می‌رسد از حیث روایت تاریخی كشف ماجرا مخدوش باشد، چرا كه وی مدعی شد كردان تخلف را كشف كرده بوده، در حالی كه كشف تخلف مربوط به سال 83 در مجلس هفتم است اما هدف از بیان این ماجرا چیست؟ توقع مردم از آقازاده‌های فاسدی كه احمدی‌نژاد امروز به آن‌ها اشاره كرد، فساد بود، اما آیا مردم همین توقع را از دولت‌خواه دارند یا اینكه مردم به این دولت رأی دادند كه آن قضایا تكرار نشود؟ آیا تغییر صورت مسئله چیزی را تغییر می‌دهد؟

آیا كار احمدی‌نژاد كه به‌عنوان علمدار مبارزه با فساد شناخته می‌شد، باید به جایی كشیده شود كه یك ماه و نیم پس از كشف این ماجرا، خبری كه از برخورد او با متخلفان منتشر نمی‌شود، در مقابل به‌جای آنكه مردم شاهد فریاد بلند او بر سر مفسدان و برخورد با آن‌ها باشد، از قوه قضائیه بخواهد كه عوامل را شناسایی و به او معرفی كند؟

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دو هفته قبل با هیئت دولت با یاد كردن از شعارهای عدالت‌خواهانه و ضد فساد دولت تأكید فرمودند كه دولت باید همین شعارها را دنبال كند وگرنه توفیقات الهی كم خواهد شد. آیا همین روش‌ها در دولت در حال پیگیری است یا در جریان نفوذی سایه انحرافش را چنان گسترانده كه می‌خواهد مجموعه دولت را كه نیروهای خدمتگزار نیز در آن كم نیستند و برآمده از دغدغه‌های انباشته نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی را بدنام كند و در واقع با هم‌افزایی عملیاتی با جریان فتنه، موضع این جریان را تقویت و احیا كند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->